Skutskärs TK på Facebook
Nu finns Skutskärs TK på Facebook! Vi tänker oss att det ska vara ett öppet forum för våra medlemmar, styrelse och tränare. Det kan vara tränings och tävlings relaterad information. T.ex. möjligheten
att använda vår lördags tid kl 17-18.
Sök efter Skutskärs TK eller surfa in på: https://www.facebook.com/groups/
1310920505586308/

Nya styrelsen
Vid årsmötet, som för övrigt var en mycket trevlig tillställning, formerades den nya styrelsen. Vi hälsar Monica Lindgren varmt välkommen som suppleant, mycket roligt med en ny styrelseledamot.
Ordförande: Ann-Sofie Dahlbäck
Kassör: Åsa Berggren
Sekreterare: Eva Fröhler
Ledamöter: Håkan Ericsson, Henrik Ohlsson och Daniel Fröhler
Suppleanter: Helena Gäfvert och Monica Lindgren

Bilden: De nya utomsbanorna på Rotskär

Utomhusträning
Inomhusträning är nu slut men vi kommer att ha en sedvanlig tennisträningsvecka i juni, vecka 25, då kör vi måndag till torsdag. Anmäl er till tränarna!
Sedan är det spontantennis som gäller och passa på att utnyttja de mycket trevliga utomhusbanorna på Rotskär!

Nya medlemsavgifter 2017
I år höjs medlemsavgifterna till 100 kr för junior respektive 200 kr för seniorer p.g.a. höjda avgifter till Svenska Tennisförbundet.

Tränarna

Tränarna består av:
Daniel Fröhler 070-563 37 67
Eva Fröhler 070-401 77 68
Henrik Ohlsson 070-267 64 44

Ring gärna om ni undrar över något!

Hemsidan
Skutskärs TK har en egen hemsida på Internet. Här kan ni få veta om vilka som arbetar inom klubben, vilka våra sponsorer är, vilka tävlingar som klubben genomför, anmäla er till tävlingar och mycket mer så klart.

Adressen är:
http//www.skutskarstk.se

Försäljning och strängning

Behöver du nytt racket? Vi tar hem och säljer till självkostnadspris. Prisexempel: Juniorracket från 200 kronor och vuxenracket från 500 kronor.
Vi säljer nu funktions t-shirts med ett litet Skutskärs TK tryck på bröstet. De finns i färgerna blått, rött och vitt och i storlekarna 140 cl - L. Vi säljer dem för 100 kr styck.
Bollar säljer vi för 100 kronor röret (4 bollar).
Vi har även försäljning av racketlindor.
Om du är intresserad ta kontakt med din tränare.
Är du i behov av ny strängning? Då kan du kontakta Daniel Fröhler, 070-563 37 67.
Medlems pris 100 kronor/racket, inte ännu medlem betalar 150 kronor/racket.

GYNNA VÅRA SPONSORER

LARSAS SPORT & FRITID